19 / 04 / 2024

2015 yılı Sinpaş için hasat yılı olacak!

2015 yılı Sinpaş için hasat yılı olacak!

GAYRİMENKULDE konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Sinpaş Grubu'nun 40. yaşını kutlayarak "projeler yılı" ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde yeni projelerini birbiri ardına satışa sunuyor...



GAYRİMENKULDE konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Sinpaş Grubu'nun 40. yaşını kutlayarak "projeler yılı" ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde yeni projelerini birbiri ardına satışa sunuyor. Sinpaş GYO, Ankara'da büyüyen İncek Dünyası'nın son halkasını İncek Greenle geliştirirken, İstanbul'da yılın 365 günü Egeli bir yaşam ayrıcalığı sunduğu EgeYakası'na komşu Karşıyaka Rezidans'ı lanse etti. 


BU SENE, 10 BİN HANELİK SİNPAŞ AİLESİNE 4 BİN AİLE DAHA KATILIYOR ,

İki projenin tanıtımı için İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında Sinpaş'ın 40. yılına ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulunan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi: "2014 bizim için çok özel bir sene. Hem 40. yılımızı kutluyoruz hem de ayağımızı gaz pedalından hiç çekmeden büyüme ivmemizi sürdürüyoruz. Sinpaş GYO ile halka arzımızdan beri 10.000'den fazla aileyi ev sahibi yaptık. Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da ödüllendirdiği projeler geliştirdik. Boğaz kıyısında yaşamdan, 365 gün Ege yaşantısına, orman manzaralı konutlarımızdan tutun da şehir merkezindeki rezidanslara kadar farklı projelere imza attık." dedi. 


Anadolu


Geri Dön