25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesi 121 Ada 12 ve 19 Parsellere ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO'nun Beykoz Kanlıca parselleri, İstanbul ili, Beykokz ilçesi, Kanlıca Mahallesi, 121 ada 12 parsel ve 119 parsellerde yer alıyor. Boş arsa olarak bulunan parseller üzerinde herhangi bir yapı yer almıyor. Taşınmazlara ulaşım, Kanlıca Şehir Hatları İstasyonunun karşısındaki Kafa Sokak'a dönülür ve sokağın sonundaki Akçer Çıkmazı Sokak'a geçilerek sağlanır. Taşınmazlara yakın konumda Kanlıca Şehir Hatları İstasyonu, Mihribat Korusu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bulunuyor. Taşınmazların yer aldığı Kanlıca bölgesinde müstakil tipte ve kısmen apartman tipinde konut yerleşim biirmleri bulunuyor. Taşınmazlar öngörünüm bölgesi sınırlarında yer alıyor. Taşınmazlara özel araçlar ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Taşınmazlar, Kanlıca İskelesi'ne 250 metre, Sedat Simavi İlkokulu'na 260 metre, Anadolu Hisarı'na 1.5 kilometre, Kandilli'ye 3.20 kilometre, Beylerbeyi'ne 6.7 kilometre, Üsküdar'a 11.80 kilometre ve Kadıköy'e 12.70 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Beykoz arsaları için 4 milyon 930 bin TL değer takdir edildi. KDV dahil ise 5 milyon 817 bin 40 TL değer belirlendi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesinde yer alan 121 ada 12 ve 119 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin  "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön