20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Lagün İstanbul'da % 12 fiyat avantajı! 578 TL'ye teras dubleksi!

Sinpaş GYO Lagün İstanbul'da % 12 fiyat avantajı! 578 TL'ye teras dubleksi!

Lagün İstanbul için hazırlanan kampanya kapsamında belirlenen fiyat listesi 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerli. Kampanyaya göre; 60 konut için 2010 fiyatları geçerli olacak ve 12 'lik bir fiyat avantajı sağlanacak



Sinpaş GYO Lagün İstanbul 'da Lilyum teras dubleksi konutun fiyatı 578 bin TL olarak belirlendi. Konut sahibi olmak için hiç peşinat verilmiyor 1. ve 2. yılın sonunda 144 bin 500 TL 'lik yani yüzde 25 'lik kısım ara ödeme olarak veriliyor. Kalan miktar da 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projede yer alan diğer bir konut tipi olan Lilyum bahçe dubleksi konutun fiyatı 858 bin 390 TL. Hiç peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor. 214 bin 597 TL 'lik 2 ara ödeme yapılıyor. Ve kalan kısım 120 ay vadede ödeniyor.

Lagün İstanbul için hazırlanan kampanya kapsamında belirlenen bu fiyat listesi 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerli. Kampanyaya göre; 60 konut için 2010 fiyatları geçerli olacak ve 12 'lik bir fiyat avantajı sağlanacak.

Samandıra 'da yükselen Lagün İstanbul, Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 4 etaptan meydana geliyor.

Lagün İstanbul 'un 1. ve 2. Etabında Ekim 2008 'den itibaren yaşam başladı. 3. ve 4. etapta ise teslimler devam ediyor.

Yapımına 2007 yılının Mayıs ayında başlanan Sinpaş Lagün 'de yer alan villaların alanları 209 metrekare ile 749 metrekare arasında değişiyor. Villaların fiyatları ise 575 bin TL 'den başlıyor, 2 milyon 695 bin TL 'ye kadar yükseliyor.

Lagün İstanbul 'un sahip olduğu satılabilir alan 136 bin 684 metrekare olarak tasarlandı. Proje 182 bin metrekare alan üzerinde hayat buluyor.

515 konuttan meydana gelen Lagün projesinde, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipi mevcut.

Sinpaş GYO Lagün İstanbul:

Sinpaş GYO 'nun, su ve yeşille iç içe, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenilerek hayata geçirdiği Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor ve dünyadaki sayılı örnekler arasında yer alıyor.

Su bitkileri, balıklar ve faydalı bakterilerle doğal suyu temizlemesi sağlanarak, kendi içinde bir ekosistem oluşturan Lagün projesindeki göletler doğal yaşamın bir parçası olarak tasarlandı. Türkiye 'de ilk kez uygulanan ve dünyada da bu büyüklükte benzeri olmayan ödüllü Biyolojik Gölet projesi yaklaşık 25 Bin m2 'lik bir alana sahip.

Doğayı ve ekolojik yaşam zincirini insanların yaşama mekanına getiren, çevreyi ve doğal yaşantıyı koruyan Lagün 'de, göletler biyolojik arıtma yöntemleri ile temiz tutuluyor.

Lagün; su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 78 bin 522 metrekarelik yeşil alana sahip. Etrafını çevreleyen konut yerleşimi ile Biyolojik Göletler; içinde su kenarı bitkileri, çevresinde gölet ile uyumlu olan ağaçlar, iskeleler, köprüler, ahşap deckler, taşlar, çakıllar, kayalar, fıskiyeler, kuşlar, kurbağalar, kelebekler gibi canlıları ile hem doğal hem de mimari unsurların bir araya geldiği ekolojik bir yaşam alanı sunuyor.

Lagün projesi, biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılıyor. Lagün projesinde bulunan biyolojik göletler, tasarımı ve uygulamasıyla “2010 Firestone PondGard Biyolojik Gölet Yarışması ”nda birinci olarak alanının “en iyisi ” seçildi.   Sinpaş GYO 'nun Türkiye 'de ilk kez uygulanan ve dünyada da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi,   pek çok ülkenin projelerini geride bırakarak “dünyanın en iyisi ” seçildi.   Lagün 'deki biyolojik göletler yaklaşık 25 bin metrekarelik su alanıyla dünyanın en büyük biyolojik göleti olma özelliğine sahip.

Lagün; su kenarı bitkileri ile birlikte yaklaşık 70.000 metrekarelik yeşil alana sahip. Zengin bitki örtüsü ve su bitkileri ile birlikte 110 farklı türde bitki yer alan projede toplam 102.349 adet ağaç ve su bitkileri kullanılarak peyzaj tasarımı yapıldı. Doğal yaşam tarzı benimsenerek projelendirilen Lagün 'de su alanı dahil yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi bulunuyor. Projede 107 farklı tür bitki yer alıyor ve bu bitkiler içerisinde 11 farklı bitki grubu proje içindeki 20 adet biyolojik gölet oluşumu için kullanıldı.

www.sinpaslagun.com
[email protected]
0 216 280 00 26


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön