26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'nun toplantılarına HES kodu şartı!

Sinpaş GYO'nun toplantılarına HES kodu şartı!

Sinpaş GYO yatırımcılarına Olağanüstü Genel Kurul toplantısına elektronik olarak katılmalarını tavsiye etti. Toplantıya fiziki olarak katılmayı düşünen yatırımcılarına ise HES kodu şartı arandığını bildirdi.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 11 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı girişi HES kodu uygulaması hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO, yatırımcılarına mevcut pandemi koşulları nedeniyle 11 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına elektronik olarak katılmalarını tavsiye etti. 

Toplantıya fiziki olarak katılmayı düşünen yatırımcılarına ise genel kurulun yapılacağı Sinpaş Plaza girişinde HES kodu şartı arandığını bildirdi ve genel kurul toplantısından önce HES kodlarını temin etmeleri gerektiği hususunu paylaştı. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Değerli Yatırımcılarımızın Dikkatine;

Mevcut pandemi koşulları nedeniyle 11 Ocak 2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına elektronik olarak katılmanızı tavsiye etmekteyiz.

Toplantıya fiziki olarak katılmayı düşünen yatırımcılarımıza ise genel kurulun yapılacağı Sinpaş Plaza girişinde HES kodu şartı arandığını bildirir, genel kurul toplantısından önce HES kodlarını temin etmeleri gerektiği hususunu paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla;


Geri Dön