26 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Sinpaş Kızılbük Devremülk

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat bilgisini paylaşmadan önce proje detaylarını aktaralım...



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesi kapsamında hayata geçirilecek Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk'te ön talep toplanmaya başlandı. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde teslimler 2023'te yapılacak. Projede yer alan 1+0 evler 59 metrekare ile 98 metrekare, 1 oda 1 salon evler konutlar 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 oda 1 salon evler 142 metrekare ile 182 metrekare, 3 oda 1 salon evler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Marmaris Muğla'da yükselen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi Dalaman ve Bodrum Milas Havalimanları, Bodrum-Marmaris-Fethiye ve Datça Feribotları ve karayollarına yakın mesafede hayata geçiriliyor. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat!

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyat!
Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde yer alan konutların fiyatları henüz belli olmadı. Fiyatlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

Web: https://sinpaskizilbuk.com/devremulk

Telefon: 444 19 74


Geri Dön