26 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...



Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı resmen başladı. 

Teras, bahçe, dubleks gibi farklı tip ve metrekarelere sahip devre mülklerin yer aldığı Sinpaş Kızılbük devremülk projesinde 4 kişiden 10 kişiye kadar değişen kapasitelere sahip toplam 546 devre mülk yer alıyor. 

Devre mülklerin yanı sıra 6 adet ticari alana da yer verilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki konutlar, her ailenin konaklamasına uygun şekilde dizayn edildi. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım a özel yüzde 7 indirim fırsatı!  

8 blok şeklinde yükselen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutlar 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 1 oda 1 salon evler 142 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklüğe sahip şekilde tasarlandı. 

Spor salonları, alışveriş merkezi, termal havuzlar, türk hamamı, kadınlara özel kapalı plaj, aqua park gibi alanlarının bulunduğu projede, 5 yıldızlı resort otel de yer alıyor. 

Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...


Geri Dön