26 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO, gayrimenkul alanında araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar…



SİNPAŞ KIZILBÜK GYO NEDİR?

Gayrimenkul alanı ile ilgilenen vatandaşlar, Sinpaş Kızılbük GYO ne olduğunu araştırıyor. Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilik anlayışı ve proje geliştirdiği bölgelere değer katan Sinpaş, konut ve ticari gayrimenkuldeki uzmanlığından sonra alanını genişletmeye başladı. Sinpaş, gayrimenkul alanındaki tecrübelerini taşıyacağı turizm ve devre mülk alanında faaliyet gösterecek Kızılbük GYO şirketi ile turizm sektörüne özgün bir alan açmayı hedefliyor.

Kızılbük GYO, Sinpaş’ın gayrimenkul geliştirmedeki yarım asra yaklaşan deneyim, bilgi ve gücünü de arkasına alarak niş bir pazar olan Termal, Devre mülk, Otel, Termal SPA karmasının bir arada olduğu yatırımları ile Türkiye’de ve dünya da zincir bir marka inşası gerçekleştirmeyi kendine hedef olarak koydu. Sinpaş,  3,2 Milyar TL aktif büyüklüğü bulunan Kızılbük GYO’nun ilk projesini Kızılbük Thermal Wellness Resort, iç ve dış pazara yönelik, kriterleri uluslararası standartlarla belirlenmiş bir devre mülk projesi olarak bilinmektedir.

Kızılbük GYO, Sinpaş’ın 48 yıllık deneyimi ile birlikte, Türkiye’nin ilk iyi yaşam konseptli, Ömür Boyu Tatil Projesini hayata geçiriyor. Devre mülk sistemi, Yılın 365 günü Sağlıklı ve konforlu bir tatilin, derinlemesine bir yenilenme ile birlikte büyük bir yatırım potansiyeli taşıyor. Yalnızca birkaç yıl tatil yapabileceğiniz bir bütçe ile otel konforunda bir eve ömür boyu sahip olmanıza fırsat imkanı tanıyor.

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilikler ile proje geliştirdiği bölgelere değer ve anlam katan Sinpaş’ın Turizm ve Devre mülk uzmanı Kızılbük GYO Şirketi’nin ilk ve iddialı, içinde yenilikler sunan projesi Marmaris’in en eşsiz koylarından İçmeler Kızılkum’da yer almaktadır.

SİNPAŞ KIZILBÜK DEVRE MÜLK ÇEŞİTLERİ

Sinpaş Kızılbük devre mülk tipleri arasında; Teras , bahçe , dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz veya avlu manzaralı toplam 546 daire, 4 kişiden 10 kişiye kadar, her aileye uygun olacak şekilde tasarlanmıştır.

Gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş’ten altın piyasasını alt üst edecek tahmin!

Beyaz eşyanız BİM 23 Eylül 2022 kataloğunda! İşte BİM 23 Eylül 2022 kataloğu!

TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır? TOKİ başvuru ücreti nereye yatırılır?


Geri Dön