27 / 04 / 2024

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort'da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort'da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Sinpaş Kızılbük Devremülk

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde fiyat artışı öncesi son 3 gün... Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesi ön satışa çıktı.

Marmaris'te inşa edilen Türkiye'nin ilk iyi yaşam konseptli ömür boyu tatil projesinde teslimler 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yer alan 1+0'lar 59 metrekare ile 98 metrekare büyüklüğünde, 1+1'ler 120 metrekare ile 126 metrekare büyüklüğünde, 2+1'ler 142 metrekare ile 182 metrekare büyüklüğünde, 3+1'ler 216 metrekare ile 270 metrekare olarak tasarlandı.

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde fiyat artışı öncesi son 3 güne girildi. Projeden daire satın almak isteyenler yüzde 25 peşinat ödeyerek geri kalan ödemeleri vade farksız olarak 24 aya kadar bölebiliyor. Ek olarak Sinpaş kişiye özel şirket bünyesinde ödeme imkanları sağlanıyor.

Sinpaş Kızılbük Devremülk nerede? 

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi Dalaman ve Bodrum Milas Havalimanları, Bodrum-Marmaris-Fethiye ve Datça Feribotları ve karayollarına yakın mesafede inşa ediliyor.

 
Web: http://sinpaskizilbuk.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön