16 / 04 / 2024

Sinpaş Palas Evleri fiyatları!

Sinpaş Palas Evleri fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Palas

Sinpaş Palas Evleri fiyatları konutların konum ve alanlarına göre değişiyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 13 ve 5 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.



Sinpaş Palas Residence 88 bin 733 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında olan projede İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde yükseliyor. 


Sinpaş Palas Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje  Sinpaş Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Soyak Yenişehir Evleri'nin yanında bulunan Ümraniye  Sinpaş Palas  Konutları 13 ve 5 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


İlk etabında 160 adet dairenin yer aldığı Sinpaş Palas Çakmak'ta konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Proje toplam 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor. 


Sinpaş Palas Evleri fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Projede otopark, çocuk oyun alanları, SPA, spor alanları, güvenlik,  fitness salonu ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön