26 / 04 / 2024

Sinpaş Palas Finans Şehir 2016'nın ilk yarısında resmen satışta!

Sinpaş Palas Finans Şehir 2016'nın ilk yarısında resmen satışta!

Sinpaş Yapı’nın Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirdiği Sinpaş Palas Finans Şehir projesinin lansmanı 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yanı sıra toplam 40 adet ticari ünite bulunuyor.



250 dönüm alan üzerinde yükselen Sinpaş Palas Finans Şehir'de 2.500 adet konut yer alıyor. Parsel parsel satışa çıkacak projenin ilk etabında 169 adet ve 10 adet ticari ünite mevcut.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tam karşısında yükselecek olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yanı sıra toplam 40 adet ticari ünite bulunuyor.


Sinpaş Palas Finans Şehir'de metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ilk etap teslimlerinin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Sinpaş Palas'ta SPA, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güvenlik, otopark, yüzme havuzu ve spor alanları mevcut.


Sinpaş Palas Finans Şehir 2016 nın ilk yarısında resmen satışta!


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sinpaş Holding, Türk gayrimenkul sektörünü İstanbul’da küresel yatırımcılarla buluşturan Cityscape’te yeni projesini vitrine çıkardı.


Sinpaş Yapı, özellikle Ortadoğu ve Körfez bölgelerindeki gayrimenkul yatırımcılarının katıldığı fuara İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yükselecek Sinpaş Palas projesini tanıttı. Proje maketini ilk kez sergileyen Sinpaş, Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde yükselecek projeyi etap etap satışa sunacak.


Sinpaş Palas’ın yanı sıra Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli projeleriyle fuara katılan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Cityscape’in bu yıl ilk kez Türkiye’de yapılmasından son derece memnunuz. Çeşitli ülkelerden çok sayıda gayrimenkul yatırımcısı İstanbul’a geldi ve fuarda bütün projelerimizi aynı anda yatırımcılara sunma şansımız oldu” dedi. Körfez’den Türkiye’ye gelen gayrimenkul yatırım miktarının son 6 yılda 18 milyar doları geçtiğini ve son dönemde özellikle Körfez’den gelen ilgiyi artırmak için herkese görev düştüğünü vurgulayan Çelik, “Sadece İstanbul merkezli projeler değil, Anadolu’da geliştirdiğimiz projelerimiz de yabancılardan büyük ilgi görüyor” diye konuştu.


İNŞAAT BAŞLADI


Sinpaş Yapı’nın 2016’da satışa sunduğu ilk projesi Sinpaş Palas, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yükseliyor. İnşaatın başladığı ve doğal mimarisiyle dikkat çeken proje, merkezi konumu ve sunacağı ayrıcalıklarla İstanbul’u yepyeni bir şehir yaşamıyla tanıştıracak. Anadolu yakasında Ataşehir ve Ümraniye’nin kesiştiği noktada yükselen İstanbul Finans Merkezi, İstanbul’u dünyada ilk 25 küresel finans merkezi arasına sokacak. İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında yatırım değeri her geçen gün yükselen Çakmak Mahallesi’nde yer alan Sinpaş Palas “şehirli” konseptinde tasarladığı yaşam alanlarıyla iş dünyasının profesyonelleri ve şehir hayatından keyif alanların tercihi olacak.


Sözcü


Geri Dön