23 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.



Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk  Ankara  projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat taşladı. Başkente yepyeni bir vizyon katarak, Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak yeni projesi "Marina Ankara" ise Altınoran'ın yanı başında aynı arazi üzerinde yer alıyor. 


Ankara'nın temalı en büyük yaşam projesi Altınoran'da hayat başladı Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran, içinde barındırdığı ayrıcalıklı donatılarıyla ve Yüzyıl Kuleleri'ndeki hem ev hem de ofis kullanımına uygun daireleriyle başkentte alternatif bir yaşam sunuyor. 


Ayrıcalıklar dünyası Altınoran Benzersiz sosyal donatılara kavuşacak olan Altınoran sakinleri, bir konut projesi için ilk olan ve Altınoran rekreasyon alanı ve Snowland'e teleferik ile ulaşımın en keyifli halini yaşayacaklar. Projenin içinde yer alan 365 gün kayak keyfinin yaşanacağı Snowland, profesyonel fiıtbol sahalan ve çok sayıda tenis kortu, projenin ayrıcalıklı dünyasının diğer parçaları. Özel eğitmenler eşliğinde hizmet verecek Macera Parkı, macera tutkunlarının adrenalini doruğa taşırken, 100 bin ağacın dikildiği rekreasyon alanı ile de yeşilin tüm tonları Altınoran'da yer alacak. Kanalları, köprüleri, sandalla gezilebilen gölleri, iskeleleri ve adaları ile suyun dinlendirici etkisi yaşanırken, gece de Water Show ile benzersiz bir şovlar gerçekleşecek. 


Altınoran'ın buluşma noktası Yüzyıl Meydanı'nda ise farklı mutfaklardan leziz yemekler denenip, meydanda yapılacak konser ve gösteriler izlenebilecek. Altınoran içerisinde yer alan 10 bin metrekarelik alışveriş alanı, proje sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak prestijli marka ve mağaza çeşitliliğine ev sahipliği yaparken, alışveriş alanının Imrahor Vadisi bölümüne bakan kamında yer alan ve Türkiye'de bir ilk olan Skywalk platformu ile vadi manzarasına karşı kendinizi adeta gökyüzünde yürüyormuş gibi hissedeceksiniz. 


Ankara'nın ilk ve tek marinası Marina Ankara, sosyal donatılarıyla öne çıkıyor Ankara'yı birçok yenilikle buluşturacak olan Marina Ankara, tıpkı Altınoran gibi Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Bir konut projesinde görülmemiş donatılar ve sosyal yaşam alanlanyla ayrıcalıklı bir marina yaşamı sunacak Marina Ankara, küçük yelkenlilerin ve kayıkların yer alacağı masmavi su alanı, kıyı kıyı dolaşılabilen iskeleleri, meydanı, şelalesi, kumsalları, tropik adası, kanyonu, köprüleri, sahil yolu, deniz feneri, kafe ve restoranlarıyla Ankara'yı görülmemiş güzellikte yepyeni bir konseptle tanıştıracak.


Anayurt


Web adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr


Geri Dön