29 / 03 / 2024

Sinpaş'tan süper fırsat!

Sinpaş'tan süper fırsat!

Sinpaş, Aydos Country, Metrolife ve Gökorman projelerinde süper fırsat sunuyor. Kampanya Metrolife ve Gökorman projelerinde geçerli olacak. 1-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak...



Sinpaş konut alcaklara süper fırsat sunuyor. Sinpaş, Anadolu Yakası'nda yer alan 3 farklı projesinde ev almak isteyenlere kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Kampanyalar Aydos Country, Metrolife ve Gökorman projelerinde geçerli olacak. 1-20 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyayla projelerde hayallerinizdeki eve 72 ay vadeyle sahip olabilirsiniz.

Aydos Country: Ormanın yanı başında bir hayat
Modern country dekorasyon tarzı ile ön plana çıkan Aydos Country, geniş balkonlu ve bahçeli evlere sahip. Projede yaşayanlar çocuklarıyla birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşam için yürüyüş ve spor yapıyor, yazın en güzel günlerini geniş bahçe ve balkonlarında geçirmenin keyfini sürüyor. Çeşitli sosyal alnların yer aldığı projede yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu ve yürüyüş yolları bulunuyor. 

Gökorman: Gökyüzü doğayla buluşuyor

Gökorman'da 1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçenekleri yer alıyor. Anadolu Yakası'nda yer alan projedeki ev tiplerinin yüzde 70’i 100 metrekareden büyük. Proje Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede konumlanıyor.

Metrolife : Hayatın ve yatırımın merkezi

Sakcaktepe'de yer alan Metrolife projesi geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 14 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

https://sinpasgyo.com/


Geri Dön