19 / 04 / 2024

Sır gibi saklanıyordu, doların gerçek yüzü ortaya çıktı! Meğer 18 lira...

Sır gibi saklanıyordu, doların gerçek yüzü ortaya çıktı! Meğer 18 lira...

Ünlü ekonomistlerden Meriç Köyatası dolardaki yükselişin ve gündemin etkisi ile ''Burnuma kötü kokular geliyor'' diyerek doların sır gibi saklanan gerçek yüzünü açıkladı...



TAHMİNLERİMDE DEĞİŞİKLİK YOK DOLAR ÖNCE 18 LİRA, SONRA....

Geçtiğimiz hafta yaptığı yayında söylediklerinin arkasında olduğunu söyleyen Köyatası, “Dolarda geçerli olacak tahminim önce 18 ve sonra 21-22 lira. Tahminlerimin arkasındayım. Bu tahminleri Türkiye’deki bütün ekonomik göstergelere baktık, dövizde hızlı bir yükseliş dönemi başlıyor dedik ve zaten bunu söyledikten 1-2 gün sonra da dolar 14,5 TL’den 15,9 a geldi. Keriz silkeleme operasyonuyla bu 18-22’ye geldikten sonra biraz geriye gidebilir.” dedi.

Elinde 1 doları bile olan dikkat! Dolar kaç TL oldu? 1 dolar bugün ne kadar? 23 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

Bu gerçekleşirse doları kimse tutamaz! Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan canlı yayında dolar uyarısı

Ünlü ekonomist Tuna Kaya kritik tarihi açıkladı! İşte doları düşürecek tek seçenek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön