25 / 04 / 2024

Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı! 5 LT sıvı yağ fiyatları vatandaşı sevindirdi! İşte detaylar!

Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı! 5 LT sıvı yağ fiyatları vatandaşı sevindirdi! İşte detaylar!

Yağ fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı. İşte detaylar!



Marketlerden yağ almak isteyen vatandaşlar yüksek fiyatlarla karşılaşınca alamadan o marketlerden çıkıyorlar. Çok sayıda markette fiyatlar markalara ve litrelere göre değişiklik göstermektedir. Ancak Tarım Kredi Marketler’deki şubelerde sıvı yağ fiyatları diğer marketlere göre daha uygun olarak satılıyor. Tarım kredi marketleri tarafından yapılan son açıklamaya göre güncel yağ fiyatları vatandaşlar için açıklandı. İşte uyguna 1 LT, 2 TL ve 5 LT sıvı yağ almak isteyenler bu fiyatları görünce sevindirdi.

Son zamanlarda Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeni ile bir ara yağ fiyatlarında yükselmeler meydana gelmişti. Bu nedenle de çiftçiler genel olarak ekim alanlarını ayçiçeği ekerek değerlendirmeye başlanmıştı. Uzmanlara göre bu hareket nedeni ile yeni mahsul ürünleri sayesinde fiyatlar düşüş eğilimi göstermeye başladı.

TARIM KREDİ MARKETLERDE UCUZ YAĞ

Tarım Kredi Marketleri tarafından yağ fiyatlarına dair açıklama yapıldı. Market yağ fiyatlarında indirim yapıldığını belirtti. Bunun dışında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ise ayçiçeği yağı stoku ile ilgili herhangi bir sorununun olmadığını söyledi. Bu açıklamaların ardından vatandaşlar gözlerini Tarım Kredi Marketlerinin açıklayacağı sıvı yağ fiyatlarına çevirdi.

SIVI YAĞ 29 TL’DEN BAŞLIYOR!

Marketlerde yağ fiyatları sürekli olarak farklılık göstermektedir. Genel olarak 2 litre yağ fiyatı 50 – 60 TL arasında oluyor. 1 Litre ise 29 – 35 TL arasından satılıyor. Fiyatların düşmesi için yeni mahsul ürünlerin çıkması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön