26 / 04 / 2024

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun

Milyonlarca insanın ve ailenin büyük bir heyecan ve merak ile beklediği Aile Sosyal Yardım paraları yani Aile Destek Paketi paralarının yatıp yatmadığı son derece merak edilen konular arasında. Peki Aile Destek Programı paralarını alabilmek için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…



“Aile Sosyal Yardım paraları yattı mı? Aile Sosyal Yardım paraları ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuruları devam ediyor mu?” gibi soruların yanıtlar arama motorlarında en çok aratılan sorular birkaçı. Bir sene boyunca devam edecek olan Aile Destek Programı ödemeleri 4 milyon eve destek sağlayacak. Peki, Aile sosyal yardım paraları yattı mı ya da Aile Sosyal Yardım paraları ne zaman yatacak? Aile Destek Programı başvuruları hala devam ediyor mu? İşte detaylar...

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞİR?

Aile Destek Programı başvuruları, e - Devlet Kapısı üzerinden veya ikametgah adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun dahilinde kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

İhtiyaç sahibi olan herkes destekten faydalanabilecek. Daha önce hiçbir sosyal yardımdan yararlanmamış vatandaşlar da başvuru yapabilecek.

Siz de başvurun siz de destek parası alın! Kimler destek parası alabilir? Hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön