26 / 04 / 2024

Size sadece taşınmak kalıyor!

 Size sadece taşınmak kalıyor!

Konutlar artık mobilya donanımları ve dekorasyon düzenlemeleriyle birlikte teslim ediliyor. Ev sahiplerine ise sadece çantalarını alıp yerleşme işi kalıyor…



“Ev”  sadece dört duvar olmaktan çıktı. En son teknoloji ve akıllı ev sistemiyle donatılan yeni nesil konutlar, artık mobilya donanımları ve dekorasyon düzenlemeleriyle birlikte teslim ediliyor. Oturuma hazır halde anahtar teslimleri yapılan bu projelerde buzdolabı, fırın, davlunbaz, bulaşık makinesi, giysi dolabı, vestiyer, klima, mutfak ve banyo dolapları gibi birçok eşya yer alıyor. Her detayının kaliteli malzemelerle donatıldı bu projelerin bazılarında ise o projeye özel malzemeler üretiliyor. Bu durum hem projeyi cazip hale getiriyor hem de değerini katlıyor. Ev sahiplerine de sadece çantalarını alıp eve yerleşme işi kalıyor. İşte o projeler… 


 Size sadece taşınmak kalıyor!


1.Her detayı kaliteli malzemelerle donatılıyor

Varyap ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesinin her detayı kaliteli malzemelerle donatılıyor. Mutfak ve banyolarda projeye özel üretilmiş mobilyaların yer aldığı Varyap Meridian’de ağırlı olarak ithal markalar kullanılıyor. Odalarda lamine parkelerin kullanıldığı projede, yer ve duvar seramikleri ise ithal markalardan oluşuyor. Dış kapısı yüksek güvenlikli çelik kapıdan oluşan dairelerde; oda kapıları ise doğal ahşap malzemeden yapılıyor. Mutfak dolapları ise İtalyan marka olacak. Daireler Miele markalı ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesi ile birlikte teslim ediliyor. Ayrıca dairelerde portmanto, ebeveyn banyosunda jakuzili küvet ve cam banyo kabini bulunuyor. Ortak banyoda da yine cam banyo kabini kullanılıyor. Varyap Meridian’de stüdyodan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 958 bin TL’den başlıyor.


 Size sadece taşınmak kalıyor!

 

2.5 bin TL dekorasyon hediye çeki veriyor

Soyak Yapı tarafından Halkalı’da hayata geçirilen Soyak Evostar projesinde konut alanlara İkea’dan 5 bin TL ile 21 bin TL arasında değişen hediye çeki veriliyor. Yüzde 1 peşinatla dayalı döşeli ev sahibi olma fırsatı sunulan projede, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 bahçeli dubleksi ve 3+1 bahçeli dubleksi seçenekleri yer alıyor. Eylül 2013’te teslim edilmesi planlanan Evostarda, Stüdyo daireler 109 bin TL’den, 1 +1’ler 159 bin 500 TL’den, 2 + 1 daireler 199 bin 500 TL’den, 3 +1 daireler 327 bin 500 TL’den, 2 + 1 bahçe dubleksleri 284 bin TL’den, 3 + 1 bahçe dubleksi ise 428 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


 Size sadece taşınmak kalıyor!


3.Her şey projeye özel tasarlanıyor

Cathay İleri Projeler tarafından Bahçeşehir-Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde konutlar dekorasyonlu şekilde teslim ediliyor. Modern, kozzy ve pop olmak üzere 3 ayrı dekorasyon tarzının sunulduğu projede, konut sahipleri istediği stilde evlerini döşeyebiliyor. Kapı kollarından, elektrik prizlerine, banyo dolaplarından fayanslara kadar her detayın projeye özel tasarlandığı projede, stüdyodan 2+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 15 katlı 2 bloktan oluşan Stüdyo 24’te fiyatlar 90 bin TL’den başlıyor 178 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor. Projenin Mayıs 2014’te tamamlanması planlanıyor. 


 Size sadece taşınmak kalıyor!


4.Bavulunu kap gel rezidanslar

Osmanlı İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Beylife Residence’ta yatak odasından oturma odasına, plazma TV ünitesinden mutfak- davlumbaz ünitesine, beyaz eşyasından perdesine kadar bir evde olması gereken her şey hazır bulunuyor. Teslimlerin Aralık 2013’te yapılması planlanan Beylife Residence’ta, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede,  55 metrekare 1+1 konutlar 82 bin 500 TL, 60 metrekare 1+1 konutlar 90 bin TL, 70 metrekare 1+1 konutlar 100 bin TL, 90 metrekare 2+1 konutlar 130 bin TL, 136 metrekare 3+1 konutlar ise 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


 Size sadece taşınmak kalıyor!


5.Hareketli mobilyaların dışında her şey var

Ant Yapı güvencesiyle Beykoz’da hayata geçirilen Antriva projesinde, hareketli mobilyalar hariç, banyo, mutfak, parke ve duvar kağıdı gibi herşey hazır olarak sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede, 3 farklı tipte 10 villa yer alıyor. Antriva’da büyüklükleri 323 metrerare ile 570 metrekare arasında değişen villalar minimum 674 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede maksimum fiyat ise 990 bin dolar. Dolar kurunun 1.50'de sabitlendiği Antriva’da, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası ve kafeler yer alıyor. 


 Size sadece taşınmak kalıyor!

6.Çamaşır ve bulaşık makinesi hariç herşey düşünülmüş

Mom Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Glow 3 projesi tamamı yaşama hazır geniş ve ferah dairelerden oluşuyor. Çamaşır ve bulaşık makinesi hariç, tüm beyaz eşların hazır olarak sunulduğu projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 220 bin TL’den başlangıç gösterdiği Glow 3’te maksimum fiyat ise 731 bin TL. Üsküdar-Alemdağ metro durağına yakın mesafede konumlanan projede, 60 ay vade sıfır faiz seçenekleri sunuluyor. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık fitness alanı, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, futbol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun alanı ve voleybol sahası gibi alanlar bulunuyor.


 Size sadece taşınmak kalıyor!


7.Çamaşır ve kurutma makinesi bile var

Ağaoğlu İnşaat güvencesiyle Ataşehir’de hayata geçirilen My Towerland projesinde klima alt yapısı, ankastre ürünler, vestiyer dolabı, çamaşır ve kurutma makinesi ve merkezi ısıtma sistemi gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her şey yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 586 bin TL ile 1 milyon 938 bin TL arasında değişiklik gösterdiği My Towerland’ta toplam 3 bin 500 rezidans daire yer alıyor. 


 Size sadece taşınmak kalıyor!


8.Mutfakta buzdolabı dahil tüm beyaz eşyalar eksiksiz bulunuyor

İsis İnşaat tarafından Bayrampaşa’da hayata geçirilen Nev-i İstanbul projesinde mutfakta buzdolabı da dahil tüm beyaz eşyalar eksiksiz olarak konut sakinlerine sunuluyor. Beyaz eşyalı ve ankasre mutfağı ile teslim edilecek dairelerde özenle seçilmiş kaliteli mutfak ve banyo dolapları, seramik, parke, soyunma dolabı gibi birçok eşya yer alıyor. 8’er katlı 2 bloktan oluşan Nev-i İstanbul’da toplam 80 konut yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Nev-i İstanbul’da 2+1’ler 350 TL ile 380 TL arasında, 3+1’ler ise 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. E-5, TEM Otoyolu gibi ana bağlantı yollarına yakınlığı ile dikkat çeken proje,  Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne yürüme mesafesinde, Sağmalcılar Metro İstasyonu'na 100 metre, Esenler Otogarı'na 3 dakika, Aksaray'a  5 dakika, Eminönü ve Merter 8 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 10 dakika mesafede konumlanıyor.


 Size sadece taşınmak kalıyor!


9.330 metrekare 3+2 villa 950 bin TL

Tepe Park Villaları, 7 bin 711 metrekare alan üzerinde toplam 42 villadan oluşuyor. 3+2 ve 5+2 şeklinde tasarlanan villalar dekorasyonu tamamlanmış şekilde müşterilere sunuluyor. Tuzla Akfırat’ta Yuvataş İnşaat imsazı ile hayata geçirilen projede, 330 metrekare 3+2 villa 950 bin TL’den, 440 metrekare 5+2 villa ise 1 milyon 260 bin TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla ev sahibi olunabilen projede, kalan tutar ise banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştirdiği Tepe Park Villaları’nda, yüzme havuzu, spor tesisleri, sauna, masaj, cafe ve otopark bulunuyor. 


 Size sadece taşınmak kalıyor!



10.Oturuma hazır 

Platform Merter projesi Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Evlerin dekorasyonu tamamlanmış şekilde teslim edildiği projede, 1+1’den 5+1 penthouse daire kadar geniş konut seçenekleri sunuluyor. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen Platform Merter, 111 adet normal daire ve 33 adet teraslı daireden oluşuyor. Metro ve metrobüse yakın konumuyla dikkat çeken proje, E-5’in hemen önünde konumlanıyor. Platform Merter’de farklı ödeme seçenekleri bulunuyor. Buna göre, önce yüzde 25 peşinat ödeme yapılıyor, daha sonra yüzde 15'i ara ödeme şeklinde ödeniyor, kalan konut bedeli ise 24 ay vadelendiriliyor. Yüzde 50 peşinatta ise kalan konut bedeli 1 yıl sonra tek ödeme şeklinde ödeniyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Banka kredisi ile ödeme yapmak isteyenler içi 60 aya 0,39 faiz oranı ile 120 aya ise 0,64 faiz oranı ilde taksit yapılıyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön