10 / 05 / 2024

Skoda Fabia Aralık'ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Fabia Aralık'ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Fabia’ya bu ayda aynı fiyatla satışlarını sürdürüyor. Peki fiyatları ne kadar? Skoda Fabia’nın özellikleri nelerdir? İşte detaylar...



Şık tasarımıyla görücüye çıkan 4.nesil Skoda Fabia, segmentindeki diğer araçlara göre daha geniş bir iç hacim ve ilgi çekici görünümüyle dikkat çekiyor. Skoda Fabia, düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan otomobiller arasında yer alarak oldukça tercih ediliyor.

Skoda Fabia’da standart olarak bulunan Bİ-LED ön far grubu yüksek performanslı aydınlatma teknolojisi sunuyor, LED gündüz sürüş farları ise otomobilin tarzını ön plana çıkarıyor.
Fabia’nın ön sis farları, görüş mesafesinin en düşük olduğu zorlu koşullarda alternatif bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Skoda Fabia Aralık ta tek kuruş zamlanmadı! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Skoda Fabia’nın geri görüş kamerası sayesinde, geri park etme sorunu ortadan kalkıyor. Geri görüş kamerası, geri vites seçildiği an hemen devreye girerek görüntüyü sürücünün önündeki multimedya ekranına yansıtıyor. Sürücü bu sayede daha güvenli bir park etme imkanı sağlıyor.

Otomobilde standart olarak sunulan Swing multimedya sistemiyle hem fonksiyonel hem de dokunmatik özelliklerinin kullanımını rahatlıkla sağlıyor. 
Skoda Fabia, çoklu çarpışma freni farkıyla olası bir kaza anında aracın çok hız yapmaması için otomatik olarak devreye girer.

Skoda Fabia’ya bu ayda aynı fiyatla satışlarını sürdürüyor. Peki fiyatları ne kadar? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön