20 / 04 / 2024

Skoda Octavia'nın fiyatları güncellendi! En ucuz Skoda Octavia kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Octavia'nın fiyatları güncellendi! En ucuz Skoda Octavia kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Standartların ötesinde sunduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda hem de gündelik kullanımlarında meydana gelen pratikliğiyle daima sürücülerle beraber olan Skoda Octavia'nun Temmuz fiyatları belli oldu! Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...



Standartların ötesinde sunduğu geniş yaşam alanıyla hem iş hayatınızda hem de gündelik kullanımlarında meydana gelen pratikliğiyle daima sürücülerle beraber olan Skoda Octavia'nun Temmuz fiyatları belli oldu! Skoda Ocatavia; optimum boyutları, gelişmiş sürüş destek asistanları, üstün performansı ve konforuyla ön plana çıkıyorSkoda Octavia nın fiyatları güncellendi! En ucuz Skoda Octavia kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...Zamanın ötesinde tasarımı, pürüzsüz aerodinamiği ile ilgi çeken Octavia, standartların üzerinde sunduğu geniş bagaj hacmi ile sürücülerin beğenisine sunuldu. Octavia, sürücülerine hem iş hayatında hem de gündelik kullanımlarında pratiklik ve konforu bir arada sunuyor.

Bilgi ve eğlence sistemleri ile dikkat çeken Octavia'nın birbirincden üstün güvenlik teknolojileri bulunuyor. Skoda Octavia'da ön hava yastıkları, perde hava yastıkları ve sürücü diz hava yastığı standart olarak sunuluyor.
Peki, Skoda Octavia ne kadar? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön