25 / 04 / 2024

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 yıl sonra!

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 yıl sonra!

Firma: SiYapı ve Şua İnşaat

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Smart City projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor ve maksimum 1 milyon 40 bin TL'ye kadar çıkıyor.



SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.


Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.


SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. İUFM bitimiyle de 9 ayrı metro istasyonunun yapılması planlanıyor. Kozyatağı metro’dan gelcek bağlantıyla, Ümraniye  Marmaray  ile entegrasyonu da gerçekleşmiş olacak. Boğaziçi Köprüsüne 10 km, Tem ve E-5’ e oldukça yakın mesafede bulunuyor. Lokasyonunun merkezi olmasıyla da toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor.  Alanları 57 m² ile 157 m² arasında değişiklik gösteren SMART CITY Residence projesinde fiyatlar 400 bin TL ile 1 milyon 40 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Projeyi bölgedeki diğer projelerden önemli farkla ayıran özellikleri şöyle;


-Akıllı ev

- Gri su tasarruf sistemi

-Residence konsept

-3’lü ısı cam sistemi Rehau Marka

- Seramik cephe kaplama

-Yerden ısıtma gibi başka bir çok özelliği de mevcut..

 

Ayrıca proje içerisinde çalışan annelere büyük kolaylık sağlayacak olan bir ‘kreş’ , kışın da yüzmenin keyfini çıkarabileceğiniz üzeri cam bir kapalı havuz, fitness, ve daha bir çok sosyal olanak mevcut.

 

Smart City Residence iletişim;

0216 533 91 00

Smart City hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön