25 / 04 / 2024

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.



Türkiye'deki başarılı futbol kariyerlerine sahip Dusko Tosic ile Wesley Sneijder, çalkantılı özel hayatlarıyla gündemden düşmüyor. Hollanda basını geçtiğimiz ay Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau cephesinde ayrılık çanları çaldığını iddia etti. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; çiftin 9 yıllık evliliğini bitirecekleri iddiasının ardından Sneijder'in Yolanthe'ye boşanırken 19 milyon euro yaklaşık 124 milyon 233 bin lira tazminat ödeyeceği haberi de gündeme geldi. Sneijder'in güzel modele şiddet uygulayıp aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sneijder, Yolanthe Cabau nun İbiza daki mekanını sattı!

ÖKÜZ ÖLDÜ, ORTAKLIK BİTTİ!

İkilinin iki yıl önce İbiza'da açtığı Xaxa adlı lüks restoranı sattığı öne sürüldü. Ünlü futbolcunun işletmesini Cabau'nun üstlendiği ve 4 yaşındaki oğulları Xess Xaxa'nın adını taşıyan mekanı satması ise Hollanda basınına göre çiftin iş ve özel hayattaki tüm bağlarını tamamen kopardığını kanıtladı. Ünlü futbolcu, restoranının açılışında eşini desteklemek için o dönem garsonluk bile yapmıştı. Çiftin restoranı satması "Aşk bitti yapı paydos" yorumunu yaptırdı.

Sneijder, Yolanthe Cabau nun İbiza daki mekanını sattı!

SUSKUN YENGE

Yolanthe Cabau, ayrılık iddialarının gündeme gelmesiyle haberlere sessiz kaldı. Eşiyle sosyal medyada paylaşım yapmaktan kaçınan güzel model, yalnızca oğlu Xaxa ile karelerini paylaşarak "Hayatımda sadece oğlum var" mesajını verdi.


Geri Dön