25 / 04 / 2024

Sofa Loca teslimleri ne zaman?

Sofa Loca teslimleri ne zaman?

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Toplamda 6 adet ticari birim ve 150 adet daireden oluşan Sofa Loca Konutları 'nde yüzde 24 peşinat tutarı için 12 veya 24 ay taksit yapılabiliyor. Peki Sofa Loca teslimleri ne zaman?



'Sofa Loca teslimleri ne zaman?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerine değinelim.  Ankara  Etimesgut'ta yer alan projede satışlar devam ediyor.


Sofa Loca Evleri 'nde konut tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor.


Ankara Sofa Loca süs havuzları, sauna, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk Hamamı, açılır-kapanır yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarından meydana geliyor.


Sofa Loca Etimesgut 'ta daireler 643 bin TL ile 1 milyon 187 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıılıyor. Projede 150 daire ve 6 ticari birim bulunuyor.


Sofa Loca teslimleri ne zaman?
Emlak Konut Sofa Loca projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Projede yer alan evlerin büyüklükleri minimum 180 metrekare, maksimum ise 291 metrekare olarak belirlendi.


Sofa Loca adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Etimesgut/Ankara


Sofa Loca satış ofisi telefon: 444 65 17
Web Adresi : www.sofaloca.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön