26 / 04 / 2024

ŞOK’da bu hafta neler var? 29 Haziran ŞOK kataloğu yayınlandı mı?

ŞOK’da bu hafta neler var? 29 Haziran ŞOK kataloğu yayınlandı mı?

ŞOK yeni haftanın fırsatları merak ediliyor. 29 Haziran ŞOK kataloğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Uygun fiyatlarla alışverişin adresi ŞOK kataloğu herkese büyük kolaylık sağlıyor. İşte 29 Haziran 2022 ŞOK kataloğu!



ŞOK ucuzluğun ve kalitenin tek adresi olmaya devam ediyor. Her gün yayınlanan indirim ve fırsat kataloğu ile ŞOK ucuz alışverişin adresi olmaya devam ediyor.  29 Haziran 2022  kataloğunda neler var? Teknolojik ve dijital ürünler, küçük elektrikli ev aletleri, iş gereçlerine kadar pek çok ürün uygun fiyatlarla ŞOK marketlerde satışa sunuluyor. İşte ŞOK 29 Haziran aktüel kataloğu... 

29 HAZİRAN ŞOK KATALOĞU YAYINLANDI MI? 

ŞOK bu hafta yıldızlı ürünlerini paylaştı.  Her evin ihtiyacı olan büyük, küçük ürünler ŞOK’da. Temizlik ürünlerinden, cep telefonları, televizyonlar, beyaz eşya, küçük ev aletleri, bahçe bakım ve boya ürünleri, masa takımı, ütü masası, canlı çiçekler, çiçek yağı ve daha birçok ürün 29 Haziran Çarşamba günü ŞOK raflarındaki yerini alacak. İşte 29 Haziran günü için yayınlanan kataloğu sizler için yayınlıyoruz. Sunduğu fırsatlarla müşterisini memnun eden Şok Market için gıda ürünleri ile temizlik ürünlerinde de indirimler sürüyor. Bu hafta ŞOK’un yayınlanan kataloğunda; zeytinyağı Lio markalı olarak geliyor. Karmen, Vatan, Lio, Anadolu Mutfağı gibi sadece Şok’ta bulabileceğiniz markalarda indirimler sunan 29 Haziran kataloğu ayrıca atıştırmalıklarda da büyük fırsatlar sunuyor. 

İşte 29 Haziran Çarşamba ŞOK kataloğu...


Geri Dön