19 / 04 / 2024

Söke Belediyesi'nden 33 gayrimenkul satışı!

Söke Belediyesi'nden 33 gayrimenkul satışı!

Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan MeclisToplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi.



Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi. 




Söke Belediyesi 'nin Ağustos Ayı olağan meclis toplantısında, imar plan tadilatları konularının yanı sıra Söke genelinde binaların çatılarında bulunan çanak anten, güneş enerjisi ekipmanları, su depoları ve bacaların bakımsızlık nedeniyle tehlike arzettiği konusu da görüşülerek önlem alınması gerektiğine dikkat çekildi. 




"İSTASYON GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KURULACAK' 

Toplantının 12. Gündem maddesindeyse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Geııel Müdürlüğü'nün yazısına istinaden hava kalitesi izleme istasyonu kurulumu için Adııan Kahveci Caddesi'ııde İşkur Şubesi'nin önünde bulunan park halindeki alanın tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Konuya ilişkin meclis üyelerini bilgilendiren Söke + Belediye Başkam Süleyman Toyran, "ilgili bakanlık tarafından geçici süreliğine bu park alanının tahsisi istendi. TARİŞ'in karşısında ve İŞKUR Şubesi'nin hemen önünde bulmıaıı bu üçgen alanda hava kalitesinin izlenmesi içiıı 1 adet trafik istasyon kabin yeri, 1 adet ısınma, sanayi, trafik ve kırsal istasyon yeri talebi var. Bir süreliğine burayı bakanlığa tahsis edeceğiz" dedi.


Aydın Ses Gazetesi



Geri Dön