29 / 03 / 2024

Soma TOKİ Konutları Mart 2016'da tamamlanacak!

Soma TOKİ Konutları Mart 2016'da tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.




Temel dolum çalışmalarının çoğu alanda tamamlanmasının ardından problemli bölgelerle ilgili sıkıntıların birebir görüşmelerle giderildiğini belirten Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, yüklenici firma tarafından çalışmaların 3 ay gibi bir sürede tamamlanması planlandığını söyledi. Başkan Ergene, yüklenici firmanın asfalt çalışmaları ile ilgili yeni bir asfalt şantiyesi çalışması yaptığını ifade ederek, "Soma trafiği için önemli ölçüde rahatlatıcı bir yatırım olan çevre yolu artık tamamlanma safhasına geldi. Yol ile ilgili ağır ve sıkıntılı işler tamamlandı. Artık yol asfaltlanma aşamasında buda önümüzdeki birkaç ay içinde tamamlanacak. Böylelikle şehir içinde araç ve kamyon trafiği rahatlamış olacak" dedi.


Kaymakam Altıntaş da çevre yolunun Soma için önemli bir ihtiyaç olduğuna değinerek, çevre yolu çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine gireceğini belirtti.


TOKİ'LER YENİ YILA HAZIR


Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Soma'da maden şehidi aileleri için yaptırdığı konutlarda da sona yaklaşıldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, madenci konutlarının yapıldığı  TOKİ  alanında incelemeler yaparak, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Toplu konutlarla ilgili çalışmaların önümüzdeki Mart ayına kadar tamamlanacağını belirten firma yetkilileri Ozan Ataman ve Barbaros Üzen, konutların kaba inşaatlarıyla ilgili çalışmaların tamamlandığını kaydetti. Sosyal alanlar ve okul çalışmalarının da başladığını ifade eden yetkililer, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını söylediler.



Yeni Asır


Geri Dön