29 / 03 / 2024

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...



3. Özak Göktürk 2 

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Özak GYO Göktürk'teki yeni projesi Özak Göktürk 2 için harekete geçti. Proje, Şubat ayının ortalarında satışa sunuldu. İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Göktürk Mahallesi'nde yükselen projede, toplam 3 blok ve 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tipleri yer alıyor. Toplam 67 adet bağımsız bölüm inşa edilecek olan projede, 11 tane 2 oda 1 salon, 32 tane 3 oda 1 salon, 19 tane 4 oda 1 salon ve 5 tane 5 oda 1 salon konut bulunuyor. 10.5 dönümlük arazide konumlanan projede, teslimlerin 18 ay sonra yapılması öngörülüyor. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 34 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 24 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 21 kilometre ve İstanbul Havalimanı’na 20 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 

Web: http://www.ozakgokturk.com/ozak-gokturk-2/

4. Benesta Acıbadem

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Benesta imzasıyla hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesi, Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın lokasyonlarından olan Acıbadem'de inşa ediliyor. Proje Şubat'ın son günlerinde ön satışa sunuldu ve ilk etapta 99 dairenin satışı planlandı. Toplam 550 konutun bulunacağı proje, Çamlıca'ya ve Gata Ormanı'na komşu konumda yükseliyor. Projede, 2+1 3+1 4+1 5+1 ve 6+1’e kadar farklı tiplerde ve bahçe dubleks, simpleks, çatı dubleks ve teras bahçe seçenekli konutlar bulunuyor. Projede, havuzlar, SPA merkezi, Business Lounge, çocuk oyun alanları, çok kapsamlı spor salonu, Tv odası gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Benesta Acıbadem, 8 blok halinde inşa edilecek.

Web: http://www.benestaacibadem.com/

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri!

Konut sektörü şahlanıyor! Yeni projeler raftan iniyor!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön