25 / 04 / 2024

Son dakika! Gümüş yolun sonuna geldi! Gümüşü olanlar kan ağlıyor!

 Son dakika! Gümüş yolun sonuna geldi! Gümüşü olanlar kan ağlıyor!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları 20 yılın en düşük seviyelerini yaşıyor. Gümüş resmen yolun sonuna geldi. Gümüşü olanlar kan ağlıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika...



Gümüş fiyatları doların yükselmesi ile yılun sonuna geldi. Dolar kurunun yükselmesi resesyon endişesini yükseltirken yatırımcılar tarafından güvenli liman olan gümüş ve altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş fiyatları değer kaybederken yatırımcılar kan ağlıyor.

Değerli metallerdeki düşüşte dolar endeksinin son 20 yılın zirvesine çıkması etkili olurken, yükselen faiz oranları altın ve gümüşe olan talebi azaltıyor.

Peki bugün günüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş bugün kaç TL? işte son dakika gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön