28 / 03 / 2024

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı açıkladı, süre uzatıldı!

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı açıkladı, süre uzatıldı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren kısa çalışma ödeneği nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde uzatıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık." dedi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan ahbere göre; Erdoğan, "Turizm sektöründe mayısta sona erecek KDV indirimlerinin haziran sonuna kadar devam etmesine karar verdik." ifadesini kullandı.

 Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı açıkladı, süre uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Turizm Haftası olması nedeniyle  turizm sektörü temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Toplantı ile ilgili değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin evinde turizm sektörünün temsilcileriyle verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini aktardı.

Yapılan toplantıda, turizm sektörünün sorunları ve beklentileri gözden geçirilerek sektörel kazanımları nasıl daha ileri götürebileceklerini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

"Toplantımız esnasında sektör temsilcilerimizin talepleri doğrultusunda tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilme kararı aldık. Ayrıca turizm sektöründe mayıs sonu sona eren KDV indirimlerinin haziran sonuna kadar devam etmesinin de yararlı olacağını değerlendirdik ve bu konuda karar aldık."

Bu tarihten sonra işe dönenler dikkat! Devlet tarafından ödenecek!

Kısa çalışmadan dönene 1341 TL!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön