26 / 04 / 2024

EYT'de son dakika haberi! 4 madde netleşti! Sözleşmeliler için kadro meselesinde son noktaya gelindi

EYT'de son dakika haberi! 4 madde netleşti! Sözleşmeliler için kadro meselesinde son noktaya gelindi

3600 ek gösterge çalışması sonrasında sözleşmeli memura yeni haklar ve emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sözleşmeliler için 4 madde netleşti. İşte ayrıntılar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmeli memurlar için yeni haklar ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorununun öncelikli olarak gündeme girdiğini belirtti.

EYT'de çalışmalarının 2022 yılı bitmeden tamamlanması ve 530 bin kamu çalışanını ilgilendiren çalışmanın da Ekim ayı bitmeden kamuoyu ile kamuoyu ile paylaşaılacağı bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön