28 / 03 / 2024

Son dakika haberi! Dolar 13 TL'nin üzerinde!

Son dakika haberi! Dolar 13 TL'nin üzerinde!

Haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başlayan dolar 13,14 lira seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 14,78 bandında işlem görüyor.



Dolar/TL dün 13.40 seviyesini aşarak rekor kırarken bugüne ise 13 lira seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Spot piyasada dolar/TL 13,1345 liradan alınırken, 13,1423 liradan satılıyor. Euro/TL ise aynı dakikalarda  alış fiyatı 14,7308 lira, satış fiyatı ise14,8303 lira. İngiliz Sterlini ise 17,4408 lira alış fiyatı, 17,5284 lira satış fiyatı.

Son dakika haberi! Dolar 13 TL nin üzerinde!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dünkü kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Bu politika ile biz ne yaptığımızı, ne için yaptığımızı, nasıl yaptığımızı hangi risklerle karşı karşıya bulunduğumuzu, sonunda ne elde edeceğimizi gayet iyi biliyoruz" derken, süreci "ekonomik kurtuluş savaşı" olarak niteledi.

Son dakika haberi! Dolar 13 TL nin üzerinde!

Cumhurbaşkanı, faizlerin düşük tutulmasını memnuniyet verici olarak niteleyerek, TL'deki değer kaybı nedeniyle meydana gelen fiyat artışlarının yatırımları doğrudan etkilemeyeceğini söyledi.

Doların yükselişi konut fiyatlarına nasıl yansır?

Dolarda tarihi zirve: 13,35 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön