25 / 04 / 2024

Son Dakika! Merkez Bankası'nın kulislere sızan kararında flaş detay, doları olanlar acil öğrenmeli

Son Dakika! Merkez Bankası'nın kulislere sızan kararında flaş detay, doları olanlar acil öğrenmeli

Son dakika bilgisine göre Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı. Daha önce kulislere sızdığı gibi faiz sabit tutuldu, Merkez Bankası bundan sonra hem doları düşürmeye çalışacak hem de faizleri.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİ ÇOK ETKİLİ OLDU 

Ekonomistlerin beklentileri 20 yılın en yüksek seviyesine ulaşan enflasyonda zirvenin henüz görülmediği ve birkaç ay daha yükselişin sürebileceğini gösteriyor fakat anketteki katılımcıların çoğu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üretim ve ihracatı önceleyen ekonomi programı çerçevesinde düşük faiz kararlılığı nedeniyle faiz tepkisi verilmeyeceği beklentisini koruyordu. Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hem faiz hem de dolar düşecek" şeklindeki sözlerine yönelik bir adım atıldığı kulislerde konuşulmaya başlandı. 

 Milyonlarca sürücüye yeni ehliyette sürpriz değişklik uyarısı! İçişleri Bakanı Soylu başlatılan çalışmayı açıkladı

 Euronun gücü bu haftaya yetecek mi? Euro kaç lira oldu? Bu hafta euro ne olur?

Dolar geldiği yeri unutmaz diyerek korkunç rakamı açıkladı: Piyasada 16 lira değil bakın kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön