19 / 04 / 2024

Soyak Akıllı Yıldızlar öğretmenler gününü kutladı!

Soyak Akıllı Yıldızlar öğretmenler gününü kutladı!

Soyak’ın ilkokulları hedefleyen, İstanbul ve de İzmir’de 33 devlet okulunda uygulanacak olan Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Öğretmenler Günü’ nde öğretmenleri unutmadı.



Soyak Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Akıllı Yıldızlar’ın uygulandığı Piri Reis İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri kamera karşısına geçerek çeşitli mesajlarla Öğretmenler Günü’nü kutladılar.


 


Çalışma kapsamında Akıllı Yıldız maskotlarıyla birlikte sınıf öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Akıllı Yıldızlar, öğretmenlerini çok sevdiklerini belirterek, öğretmenlerinin en beğendikleri yönlerini vurguladılar. Akıllı Yıldızlar, hiçbir şeyin öğretmenlerinin yerini tutmayacağını, öğretmenleri olmasa bilgisiz kalacaklarını kamera karşısında ifade ettiler.  Öğrenciler öğretmenlerine sevgilerini şiir okuyarak, sevgilerini çeşitli mesajlarla ilettiler ve “Öğretmenim öğretmenler kutlu olsun, öğretmenim seni çok seviyoruz” dediler.

 

Akıllı Yıldızlar’ın Öğretmenler Günü için hazırladıkları video https://www.akilliyildizlar.com adresinden izlenebilir.

 

 


Geri Dön