26 / 04 / 2024

S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!

S&P açıkladı! Sterlin yerin dibinde şimdi de resesyon!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İngiltere ekonomisinin bu yılın dördüncü çeyreğinde teknik bir resesyona girebileceğini açıkladı.



Glass, sonraki yıllarda büyümenin; İngiltere ekonomisinin büyüme potansiyelini artırmaya yönelik yakın zamanda açıklanan orta ve uzun vadeli maliye politikalarından sınırlı da olsa fayda sağlayacağını belirtti.

S&P Türkiye nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Kış boyunca, işletmeler için benzer sübvansiyonlarla beraber enerji fiyat garantisinin hayati bir destek olacağını belirten Glass, mali önlemlerin yüksek bir maliyeti olduğunu, güçlü orta vadeli büyümenin ekstra harcamaları tam olarak finanse edememesi halinde orta vadeli mali sıkılaşmanın kaçınılmaz göründüğünü ve bunun da gelecekteki büyüme üzerinde baskı oluşturabileceğinin altını çizdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön