20 / 04 / 2024

Space Gayrimenkul Leading Real Estate Companies sempozyumuna katılıyor!

Space Gayrimenkul Leading Real Estate Companies sempozyumuna katılıyor!

Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak...



Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul’ün katılacağı bu önemli sempozyum, 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te düzenleniyor.



Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the World’ün düzenlediği uluslararası sempozyuma katılıyor. Sempozyum 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te gerçekleşiyor. Dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul, sempozyumda Türkiye’nin ayrıcalıklı gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak. Ayrıca, gelişmekte olan pazarlar konulu panelde görüşlerini sunacak.


Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the World’ün şubat ayında Las Vegas’ta gerçekleştirdiği zirveye de katıldı. Zirvenin “Managing Cultural Differences for Successful Global Business” başlıklı panelinde konuşmacı olarak yer aldı.


Leading Real Estate Companies of the World’ün global sosyal ağında, 40’ın üzerinde farklı ülkeden 4 bin ofis ve 120 bin gayrimenkul danışmanı ile 500 lüks gayrimenkul danışmanlık firması bulunuyor. Space Gayrimenkul, bu global sosyal ağda yer alarak ülkemizde emlak yatırımı yapmak isteyen yabancı yatırımcılara portföyünde yer alan birbirinden çeşitli gayrimenkul seçenekleri ile hizmet veriyor. Ayrıca Türkiye’de yaşayan müşterilerinin yurtdışındaki gayrimenkul taleplerini ilgili yerlerdeki çözüm ortaklarına yönlendiriyor.



Geri Dön