24 / 04 / 2024

Space Gayrimenkul, Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtıyor!

Space Gayrimenkul, Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtıyor!

Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’ nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak...



Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak. Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul’ün katılacağı bu önemli sempozyum, 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te düzenleniyor.


Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün düzenlediği uluslararası sempozyuma katılıyor. Sempozyum 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te gerçekleşiyor. Dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio Intemational’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul, sempozyumda Türkiye’nin ayrıcalıklı gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak. Ayrıca, gelişmekte olan pazarlar konulu panelde görüşlerini sunacak.


Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün şubat ayında Las Vegas’ta gerçekleştirdiği zirveye de katıldı. Zirvenin “Managing Cultural Differences for Successful Global Business” başlıklı panelinde konuşmacı olarak yer aldı.


Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün global sosyal ağında, 40’ın üzerinde farklı ülkeden 4 bin ofis ve 120 bin gayrimenkul danışmanı ile 500 lüks gayrimenkul danışmanlık firması bulunuyor. Space Gayrimenkul, bu global sosyal ağda yer alarak ülkemizde emlak yatırımı yapmak isteyen yabancı yatırımcılara portföyünde yer alan birbirinden çeşitli gayrimenkul seçenekleri ile hizmet veriyor. Ayrıca Türkiye’de yaşayan müşterilerinin yurtdışındaki gayrimenkul taleplerini ilgili yerlerdeki çözüm ortaklarına yönlendiriyor.


Space Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. hakkında:

Space Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş., 13 yılı aşan sektör tecrübesiyle, uzmanlık bölgesi olan İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Bebek ve Kandilli’deki ofislerinde faaliyetlerini sürdüren Space Gayrimenkul, ağırlıklı olarak Boğaz hattına yoğunlaşmaktadır. Köşk, yalı ve daire nitelikli konutlar ile Nişantaşı, Ulus, Bebek, Kandilli ve Etiler gibi A ve A+ birçok merkezi lokasyonda, site ve rezidanslarda başarıyla faaliyet gösteren Space Gayrimenkul, ticari gayrimenkul konusunda da hizmet vermektedir. Kurucu ortaklar, Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur, pazarlama ve tanıtım mecralarını Körfez Ülkeleri, Azerbaycan, Amerika ve Avrupa’ya da yönlendirerek, ciddi girişimleri ile sektörün geleceğine ve firmalarına duydukları güveni sergilemişlerdir.



Space Gayrimenkul 2006 yılında, Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur tarafından kuruldu. Space Gayrimenkul, uzmanlık bölgesi olan İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında gayrimenkul danışmanlık hizmeti veriyor. Bebek ve Kandilli’deki ofislerinde faaliyetlerini sürdüren Space Gayrimenkul, ağırlıklı olarak Boğaz hattına yoğunlaşıyor.



Köşk, yalı ve daire nitelikli konutlar ile Nişantaşı, Ulus, Bebek, Kandilli ve Etiler gibi A ve A+ birçok merkezi lokasyonda, site ve rezidanslarda başarıyla faaliyet gösteren Space Gayrimenkul, ticari gayrimenkul konusunda da hizmet veriyor.


Space Gayrimenkul’ün, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the VVorld firması ile önemli bir iş birliği bulunuyor. Space Gayrimenkul bu geniş ağda yer alarak ülkemizde emlak yatırımı yapmak isteyen yabancı yatırımcılara portföyünde yer alan birbirinden çeşitli gayrimenkul seçenekleri ile hizmet veriyor. Ayrıca Türkiye’de yaşayan müşterilerinin yurtdışındaki gayrimenkul taleplerini ilgili yerlerdeki çözüm ortaklarına yönlendiriyor.


Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio Intemational’ın da üyesi konumunda bulunuyor, o Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün her yıl bir kere gerçekleştirdiği Las Vegas’taki konferansına 2013 yılının Şubat ayında davet edildi. Space Gayrimenkul’den Aslıhan Sezai, konferansın “Managing Cultural Differences for Successful Global Business” başlıklı panelinde konuşmacı olarak yer aldı.


Space Gayrimenkul, uluslararası gayrimenkul sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan Cityscape Global’e katılan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firmasıdır. 2012 yılının Ekim ayında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’e katılan Space Gayrimenkul, bu yıl da fuarda yer alacak.



Space Gayrimenkul’ün faaliyetleri: Gayrimenkul alım-satım-kiralama taleplerinde aracılık hizmetleri


Space Gayrimenkul, İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında, İstinye Park Residence başta olmak üzere İstinye, Etiler, Levent, Ulus bölgelerindeki rezidans ve sitelerdeki gayrimenkullerde, Nişantaşı, Maçka ve Taksim’deki butik gayrimenkullerde, müşterilerini tanıyan, eğitimli ve deneyimli satış ekibi ile danışmanlık hizmetleri veriyor.


Proje pazarlama ve satış


Space Gayrimenkul, bu alanda aşağıdaki hizmetleri veriyor:

Satış fiyatlarının ve satış politikalarının belirlenmesi

- Projenin hedef kitle tanımının yapılması ve bu kapsamda pazarlama faaliyetlerinin belirlenmesi ve uygulanması.


Geri Dön