26 / 04 / 2024

SPX 48'inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

SPX 48'inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Rossignol, Quiksilver, Salomon, Burton, Skechers, Roxy, Merrell gibi prestijli markaların ürünlerini, doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların hizmetine sunan SPX, 48. mağazasını Forum Erzurum’da açtı...



SPX, ülke genelimde büyümeye devam ediyor. 82’den fazla markayı bünyesinde bulunduran SPX, son olarak 48. mağazasını Forum Erzurum’da açtı.  Yeni mağaza ile satış noktasını Türkiye’de 44’e çıkaran SPX, yurtdışı ile birlikte toplam mağaza sayısını 48’e yükseltti.

SPX, 350 metrekare alana sahip Forum Erzurum mağazasında, outdoor ve doğa sporları alanında her zevke, her isteğe uygun, rahatlığı ve kaliteyi bir arada barındıran kadın, erkek ve çocuk ürünlerini alıcının satışına sundu.

SPX 48 inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Olgar Şirketler Grubu Genel Müdürü Barış Andırınlı, “Erzurum’da ilk SPX mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz durmak yerine büyümek ve spor tutkunlarını dünyaca ünlü markalarla buluşturabilmek için çok çalışıyoruz.  Hedefimiz Türkiye’de olmadığımız illerde de mağazalarımızı açabilmek.  Yurtdışında da büyümek istiyoruz. Şu an Gürcistan’da 4 mağazamız bulunuyor. Bosna Hersek, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan gibi birkaç ülke merceğimiz altında.  Perakende de büyümemizin yüzde 13’ü online satış kanalından geliyor.  Online kanallarda çalışmalarımızı hızlandırdık, yüzde 80 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

SPX 48 inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Olgar Grubu spor mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

 


Geri Dön