20 / 04 / 2024

SsangYong Korando'ya bu ay zam gelmedi! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'ya bu ay zam gelmedi! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'nun 2023 Şubat ayı fiyatı resmen belli oldu! Ssangyong Korando'ya bu ay zam gelmedi! Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...



SsangYong Korando'nun Şubat 2023  fiyatı belli oldu. Ssangyong Korando  bu ay bir makyaj yaptırmadı. SsangYong Korando, Kore dayanıklılığını ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, özellikleriyle göz dolduruyor. 

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefon ekranı ile senkronize olup menüleri sesli veya dokunmatik olarak kullanabilirsiniz. Geri görüş kamerası ile aracınızın arkasında neler olup bittiğini detaylı bir şekilde görebilirsiniz. En son teknoloji ile donatılmış 10,25 inçlik Hayalet kadran, sürüş verilerinizi izler ve  görüntüleme ve kullanım kolaylığı için bir gündüz/gece ekran anahtarı içerir. 

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, araç hareket ettiği şeritten işaretsiz bir ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için ön kamera modülünü kullanır.

SsangYong Korando ya bu ay zam gelmedi! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

LKA teknolojisi, sinyal olmadan şerit değiştirme girişimlerini algılar ve aracı şeridinde tutmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SDA, hızınızı ve takip mesafenizi sürekli olarak izler ve öndeki araçla güvenli takip mesafesini korumazsanız alarm verir. DAA, sürücünün davranışını sürekli olarak izler ve  uyku hali belirtileri algıladığında, sürücüye sesli bir sinyal vererek mola vermesi için sinyal verir. 

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirildiğinde, araç otomatik olarak vites küçültür, fren uygular ve güvenli bir şekilde yokuş aşağı iner. Dünyanın en iyi araç özelliklerinden biri olarak kabul edilen Aisin 6 vitesli otomatik şanzıman, mükemmel yakıt ekonomisi ve yumuşak, sessiz vites geçişleri sunar.

SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön