26 / 04 / 2024

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında son dakika depremi! 2023 zammı açıklandı! Hemen 2023 maaşınıza bakın!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında son dakika depremi! 2023 zammı açıklandı! Hemen 2023 maaşınıza bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret artışları görüşüldü. İşte detaylar...



TÜİK merakla beklenen Temmuz 2022 enflasyon oranını yüzde 2.37, yıllık enflasyon rakamını da yüzde 79.60 şeklinde açıklamıştı. Yine konu ile ilgili verilen bilgiye göre, bağımsız kuruluş ENAGrup da merakla beklenen Temmuz ayı aylık enflasyon oranını 5.03 yıllık enflasyon oranını da yüzde 176 olarak duyurmuştu.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında son dakika depremi! 2023 zammı açıklandı! Hemen 2023 maaşınıza bakın!

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun da resmi olarak açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili açıklamalar yaparak, merakla beklenen 2023 zammı ile ilgili bazı detaylar verdi. Medya Tava'da yer alan habere göre,  Özgür Erdursun, 2022 yılının Aralık ayına kadar TÜİK tarafından açıklanan rakamların bu oranlarda çıkması durumunda yılbaşında memurlara ve emeklilere yapılacak zam oranı hakkında önemli detaylar verdi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Temmuz ayı enflasyonu yüzde 2.37 Aralık ayına kadar TÜİK enflasyonu aylık bu oranlarda açıklarsa memura, memur emeklilerine, SSK, Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023’de yüzde 15 zam(enflasyon farkı) verilir…" şeklinde konuştu.

Altında fırtına değil adeta kasırga geliyor! 1 gram bile altını bile olanlar acil bakın! Altın fiyatları 4 Eylül 2022!

Emekli promosyonlarında zam depremi! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe duyurdu! Siz de hemen bakın!

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön