27 / 04 / 2024

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

Milyonlarca memur 2022 zamlı maaşlarına kavuşmasının ardından şimdi de bankalardan gelecek haberi bekliyor. Bankalar emekliler için büyük fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Bankalar, 750 lira 3 bin 500 lira arasında promosyon ödemesi yapıyor.



Emekli vatandaşlar geçen ay zamlı maaşlarına kavuşurken, şubat ayında ise bankalardan ne kadar ödeme geleceğini merak edip araştıyor. Milyonlarca emekli gözünü bankalardan gelecek olan  promosyon ödemelerine çevirdi.

Emekli maaşlarındaki artıştan sonra bankalardan da promosyon ödemeleri konusunda güncelleme gerçekleşti. Hiç bir emekliyi ayırmadan, tüm emekliler bu fırsattan yararlanabilecek. Öte yandan 3 yıllık anlaşmaları sona eren emekliler istedikleri banka ile anlaşma yaparak ödemesini alabilir. Promosyon miktarları emekli maaşlarına göre, 750 ile 3,500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Vatandaşlar bankaların tekliflerini değerlendirerek en kazançlı olanı tercih ediyor.

 SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

Bankaların güncel promosyon miktarlarının ayrıntılarına haberimizde yer verdik. İşte, Akbank, İş Bankası, ING Bank, Ziraat Bankası promosyon miktarları...
 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön