26 / 04 / 2024

Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları açıklandı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları açıklandı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları resmen belli oldu! Forester, duruşuna net ve güçlü bir ifade kazandıran güncellenmiş tamponlar, ızgara ve farlarla sürücüler tarafından seviliyor. Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Subaru Forester'ın Ağustos fiyatları resmen belli oldu! Forester, duruşuna net ve güçlü bir ifade kazandıran güncellenmiş tamponlar, ızgara ve farlarla sürücüler tarafından seviliyor. Subaru Forester ayrıca üç yeni gövde rengiyle geliyor. Subaru Forester, çift görüş, acil durum şerit tutma yardımı, otomatik acil durum kontrol yardımı, şerit kırma koruması ve şerit merkezleme işlevine sahip ön cama monte yeni bir kamera sistemine sahiptir. 

Forester, sağlam ve sağlam tasarımı ile ilgi odağıdır. Birinci sınıf güvenlik sistemleri ve en ileri teknolojisi ile aile otomobili tercihlerinde üst sıralarda yer almaktadır. Subaru Forester'ın fiyatını görünce gözlerinize inanamayacaksınız!  SUV yüksekliğine rağmen Subaru Forester, virajlarda son derece dengeli ve güvenli bir sürüş hissi sağlar.

Subaru Forester fiyatları çok şaşırttı! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Simetrik dört tekerlekten çekiş ve X-MODE sistemi tüm donanımlarda standarttır. Subaru'nun gelişmiş teknolojileri, yolculara benzersiz bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. 

Subaru Forester'da; Arka araç algılama, güçlendirilmiş çerçeve, uyarlanabilir LED farlar, otomatik uzun huzme işlevi ve arka çarpışma önleyici frene sahiptir. Bu özellikleri öne çıkaran Subaru Forester, 10 farklı renk seçeneği sunuyor.

Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön