29 / 03 / 2024

Süleymanpaşa Belediyesi yeni bina projeleri sergileniyor!

Süleymanpaşa Belediyesi yeni bina projeleri sergileniyor!

Süleymanpaşa Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binasının 20 projesi, Tekira AVM'de sergileniyor. Sergiye, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve birçok öğrenci katıldı.



Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mimar Hakan Dölgen'in 20 öğrencisi tarafından çizilen 20 projenin sergilenmesi öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından kokteyl düzenlenirken kokteyle, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Gıiral ve Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, oda ve dernek başkanları, birim müdürleri, pıoje sahibi öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


BELEDİYEDE DE SERGİLENECEK 

Serginin açılışını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Giinay ve Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mimar Hakan Dölgen birlikte yaptı. Başkan Eşkinat, projelerin 10 gün daha Tekira AVM'de sonrasında ise Süleymanpaşa Belediyesi'nde vatandaşların beğen isine sunulacağını söyledi. 


ÜÇ BUÇUK AY ÇALIŞTILAR 

Tekirdağlı Öğretim Görevlisi Mimar Hakan Dölgen de "İstanbul Teknik Üniversitesi Eğitim Mimarlık Fakültesi 3. 

Sınıf öğrencilerinin hazırladığı 20 projeyi toplam 80 pano ile vatandaşların beğenisine sunduk. 

Projenin konusu Süleymanpaşa Belediye binası. Projede 40 bin metrekarelik büyük bir otopark tasarımları miza aldık. Sandalcı tasarladık. Daha önceden de Mahallesi ile bağlantılar kurduk. 

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 3 Yaya hareketini engellemeyecek büyük otopark projesini şekilde yollarımızın geçişini bile bildiğimiz için bu şekilde hareket tasarladık. Toplamda 60 bin ettik. Tekirdağ otogarının olduğu metrekarelik bu pıoje için alan üzerine tasarlamalar yaptık. öğrencilerim üç buçuk ay çalıştı" Hatta otogarın çevresini de dedl'


Çerkezköy Haber


Geri Dön