26 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.



4 ayrı noktada kiralık binalarda hizmet veren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla inşa ediliyor.

1 AYDA KABA İNŞAATI BİTTİ

Süleymanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre; Şubat ayından bu yana çalışmalarına start verilen müdürlük binasının yapımında sona gelindi. 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde hayata geçirilen çalışmalarda müdürlük binasının kaba inşaatı tamamlanırken iç tesisat ve dekorasyon hakkında çalışmalara başlanıldı.

BİR ÇOK HİZMET BİRİMİ TEK BİNADA TOPLANACAK

Aşevi, Hayır Çarşısı, Sağlık Şube, Evde Bakım Hizmetleri, Buzhaneler ve Bakliyat Depoları gibi birçok hizmet birimlerinin bulunduğu Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, birkaç ayda 100. Yıl Mahallesi’nde yer alan yeni yerinde faaliyette bulunacak.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ KİRA YÜKÜNDEN KURTULACAK

Mülkiyeti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nde olacak olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasının tamamlanmasıyla 4 ayrı noktada hizmete açılan müdürlük tek noktada toplanıp ciddi bir kira yükünden kurtulacak.


Geri Dön