20 / 04 / 2024

Sümerpark Evleri Denizli'de 137 bin liraya! Yüzde 1 peşinat!

Sümerpark Evleri Denizli'de 137 bin liraya! Yüzde 1 peşinat!

Firma: Pera GYO

Proje: Sümerpark Evleri

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nde yaşam başladı...




Denizli'de yepyeni bir yaşam anlayışının öncülüğünü yapan Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. 7/24 güvenlik hizmetleri, otoparkları ve deprem yönetmeliğine uygun inşasıyla Denizli'de ilk kez güvenli site yaşamını hayata geçiren Sümerpark Evleri, Denizlililere ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. 


Ana caddeye, otogara ve Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan Sümerpark Evleri, şehrin tam kalbinde, merkezi konumu ve 16 katlı 6 blok ve 17 katlı ikiz rezidans bloktan oluşuyor. Sümerpark AVM’ye sadece 100 metre mesafede bulunan  Sümerpark Evleri  alışverişe ve eğlenceye yürüyerek ulaşabilme kolaylığı da sağlıyor. Denizli’nin en modern binalarına sahip olacak olan proje hem şehrin içinde hem de şehrin stresinden uzak tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir yaşam imkânı sağlıyor.


Sümerpark Evleri Denizli fiyatları 137 bin liradan başlıyor.


Eğlence ve alışverişin merkezi Sümerpark AVM


47 bin 709 metrekare arazi üzerinde kurulu, 107 bin 002 metrekare brüt inşaat alanına sahip Sümerpark AVM; 34 bin 500 metrekare kiralanabilir alanı ile bünyesinde pek çok mağaza, restoran, cafe, eğlence merkezi ve geniş çocuk alanlarına ev sahipliği yapmaktadır. Ege Bölgesi’nin en büyük hipermarketi Tesco Kipa, Denizli’nin en büyük teknoloji marketi Electroworld, Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan Denizli’nin en büyük eğlence merkezi Sümer Joypark’ın yanı sıra zengin marka karması ve hizmet anlayışı ile her geçen gün büyüyen Sümerpark AVM tüm Denizlilileri bekliyor. 

 


0 258 2521245


http://www.sumerparkevleri.com.tr/




projeye sor



Geri Dön