26 / 04 / 2024

Süperstar'ın sarayı 5 milyon dolara satılık

Süperstar'ın sarayı 5 milyon dolara satılık

“Menisküs sorunum var, merdivenlerinden çıkamıyorum” diyerek satılığa çıkardı



Ajda Pekkan, villasını “Menisküs sorunum var, merdivenlerinden çıkamıyorum” diyerek 5 milyon dolara satılığa çıkardı. Villaya Bülent Ersoy ile teknik direktör Fatih Terim talip oldu.

Ajda Pekkan, 1978'de sevgilisi Ahmet Mavitan'ın kendisine hediye ettiği Tarabya Koyu'ndaki bin 240 metrekarelik arsaya yaptırdığı villaya taşınmaktan vazgeçti. İşadamı Mehmet Dalmaz tarafından inşa edilen villa satılığa çıkarıldı. Saray yavrusu olarak anılan 9 oda, 9 banyo ve 2 büyük salon bulunan villayı 5 milyon dolara satmayı düşündüklerini söyleyen Dalmaz, “Villanın arsası Ajda Pekkan'a ait. İnşaat sahibi ise benim. Burayı 5 milyon dolara satarsak 1.7 milyon doları Ajda Pekkan'ın 3.3 milyon doları ise benim olacak. Ajda menisküs sorunu yüzünden burada oturmak istemediğini söyledi. Eğer otursaydı villanın parasını bana ödeyecekti. Eve birçok talip çıktı. En son Bülent Ersoy gelip baktı ve çok beğendi. Tek sıkıntının çok büyük olması olduğunu söyledi. Villa için Fatih Terim'le de görüştük” dedi.

Martılar tanıtıldı

Ajda Pekkan Enbe Orkestrası'nın Martılar isimli yeni albümünün tanıtımına katıldı. Dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paşlaşan Enbe Orkestrası'nın kurucusu Behzat Gerçeker 'Martılar'ın vokalini yapan Altan Çetin ile birlikte konuklarıyla tek tek ilgilendi. Geceye Doğan Müzik Company Genel Müdürü Samsun Demir, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Burak Kut, Meyra, Ziynet Sali, Betül Demir gibi ünlü isimler katıldı.
Burçin DOLMA / VATAN

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Lüks villa menisküse yenildi
 
Menisküs olan Ajda Pekkan, 'Merdiven çıkınca dizlerim ağrıyor' deyip lüks villasını satmaya karar verdi

Ajda Pekkan, 1978 yılında o zamanki sevgilisi Ahmet Mavitan'ın hediye ettiği Tarabya'daki lüks villasını satma kararı aldı.
Katıldığı bir davette gazetecilerle sohbet eden   Süperstar, 'Uzun süredir dizlerimde meydana gelen menisküsle uğraşıyorum. Tarabya'daki evim çok katlı... Merdiven inip çıkmak hastalığımı olumsuz yönde etkiliyor' dedi.

DAHA SEMPATİK BİR EV İSTİYORUM
Villaya asansör yaptırmayı düşündüğünü ama evin çok büyük olduğunu ve tek başına yaşadığını belirten Pekkan, 'O ev bir aileye göre. Çok odası var. Bu yüzden asansör yaptırmak için uğraşmaktansa satmaya, kendime daha sempatik ve küçük bir ev almaya karar verdim' diye konuştu.
Sayit DURMAZ/Akşam


Geri Dön