29 / 03 / 2024

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesi 69 ilden talep aldı. Proje Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Hazırlıkların tamamlanması sonrasında Kasım sonuna kadar satışa çıkmayı hedefliyoruz." dedi. 



Sur Yapı tarafından Anrala'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm modeli olmaya aday olan proje 8 milyar TL değere sahip. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, fay hatları üzerinde bulunan Türkiye için dönüşümün hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.


Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!


"Topyekün kentsel dönüşüme odaklanmalıyız"


Depremin bir yıl sonra da, 10 yıl sonra da olabileceğini ifade eden Altan Elmas, "Topyekün kentsel dönüşüme odaklanmalı ve bu büyüklükteki projelere destek olmalıyız" dedi. Elmas, bu bakış açısıyla geliştirdikleri Antalya kentsel dönüşüm projesinin önemine dikkat çekti. Projenin hafriyat çalışmaları titizlikle ve çevreci yaklaşımla yürütülüyor. 

 

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!


Türkiye'nin markası Antalya'da örnek bir proje

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesi 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Elmas, bu projenin Türkiye'ye örnek olmasını istediklerini söyledi. 


Antalya'nın en büyük şehir parkı yapılıyor

1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan yer alacak. Projenin tam ortasına inşa edilecek dev şehir parkı ise yaklaşık 157 bin metrekare alana sahip olacak. Elmas konuya ilişkin olarak şunları söyledi; "157 bin metrekarelik parkın 91 bin metrekaresi yeşil alan, 16 bin metrekaresi gölet, 20 bin metrekaresi sera alanı, 4 bin metrekaresi çocuk alanından oluşuyor. Ayrıca dev şehir parkının içerisinde piknik alanı, sera alanı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahaları yer alıyor. Bu park Antalya’nın en büyük şehir parkı olacak"

 

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!

 


69 ilden talep aldı

Projenin son durumu hakkında bilgi veren Altan Elmas, ön talep sürecinin devam ettiğini ifade etti. Elmas, "Proje sadece Antalya’dan değil İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere İzmir, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Afyon, Isparta, Denizli ve Mersin dahil 69 ilden talep aldı. Ön talep sayısı şimdiden 19 bini geçti. Bu yatırım şimdiden Türkiye’nin projesi oldu. Türkiye’nin markası Antalya’da örnek olacak bir şehir kuracağız" açıklamasında bulundu. 

 

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!


Antalya yeni bir alışveriş caddesi kazanıyor

Hafriyat çalışmalarının yüzde 50'yi geçtiğini belirten Elmas, Kasım ayı sonunda satışa çıkacaklarını söyledi. Elmas şu sözlerle konuşmasını tamamladı; "Hazırlıkların tamamlanması sonrasında Kasım sonuna kadar satışa çıkmayı hedefliyoruz. Şuanda hafriyat çalışmaları yüzde 50’yi geçti. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde temel atmayı planlıyoruz. Aslında bir projeden ziyade bir şehir inşa ediyoruz. Toplumun her kesimine hitap edecek konseptlerde konutlar üreteceğiz. 3 bin TL / metrekare ye, 3 bin 500 TL’ye, 4 bin TL’ye, 5 bin TL’ye kadar her bütçeye ve beklentiye uygun ürün üreteceğiz. Yeni şehirde 19 bin konutun yanı sıra, kültürel alanlar, dev şehir parkı, okullar, kütüphaneler, sağlık tesisleri, spor tesisleri, oteller, alışveriş merkezi ve Antalya için yeni bir alışveriş caddesi yer alacak. Ayrıca modern bir şehirde ihtiyaç duyulan ticaret, finans, alışveriş, nitelikli konut ve toplu ulaşım olanakları en ince detayına kadar tasarlanacak."

 

http://antalya.suryapi.com.tr/

 


Geri Dön