29 / 03 / 2024

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!


Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.



Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,inşaat işleri,köprü,bina,tünel işleri yapmak.Her türlü inşaat malzemesi kum,çakıl,çimento,aksesuar malzemeleri toptan perekande satış yapmak,ithalat ve ihracatını yapmak, 2-Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak.Her türlü arazi arsa daire işyeri ve diğer emlak alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3-Her türlü otomotiv yedek parça ürünlerini satmak lastik far tampon çeşitli parçaların alım satımını toptan perekande yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü araç taksi binek araba kiralamak alım satımını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü dokuma mamüllerinin kumaş bez faaliyetlerinde bulunmak hazır giyim eşyaları çorap çamaşır gömlek pantolon mont diğer hazır giyim eşyalarının yurt içinde ve yurtdışında üretilmesi toptan perakende satışını yapmak. ithalat ve ihracatını ile pazarlamasını yapmak. 5-H er türlü gıda maddelerinin üretimi toptan ve perakende alımı satımı dağıtımı ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü bebk mamaları dana sığır koyun kuzu toptan perakende alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Her çeşit retoran pastane çay bahçesi kafeterya cafe bar gazino diskotek lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesislerini işletmek kiralamak organizasyon işlerini yapmak. 7-Her türlü ham petrol süper benzin gaz motorin fueloil likit petrolden yapılan ürünler asfalt zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak yükleme boşaltma depolama dağıtım ve dolum tesislerini kurmak. 8-Her türlü dekorasyon hizmetleri yapmak mutfak daire inşaat villa dekorasyon tadilat işleri yapmak.Mimarlık mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri mühendislik mimarlık hizmetleri yapmak yaptırmak projeleri ve etütleri yapmak yaptırmak çizmek montaj işlerini yapmak.


Geri Dön