29 / 03 / 2024

Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi!

Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı içerisinde olması öngörülüyor...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Sultangazi  Sur Yapı  Vitrin'in sosyal imkanları içerisinde; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi 2016 yılı sonunda olması planlanıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen proje toplamda 239 adet daireden oluşuyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Suryapı Vitrin Residence, 1 ticari ve 4 konut bloğu olmak üzere toplam 5 bloktan oluşuyor. 


Suryapı Vitrin Sultangazi teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön