25 / 04 / 2024

Suya yüzde 40 zam! Yarından itibaren geçerli

Suya yüzde 40 zam! Yarından itibaren geçerli

Pek çok şeye gelen zamlar Eskişehir'de suyu da vurdu. Suya şehirde yüzde 40 zam yapıldı. Söz konusu zam yarından itibaren geçerli olacak. 



Zam yağmuru devam etmekte. Alım gücünün düşmesi ve dolar kurunun 18 liraya kadar yükselmesi vatandaşları ekonomik anlamda zor duruma sokuyor. Elektrik, ekme ve, akaryakıt derken şimdi de suya zam gelmiş durumda. Gelen son dakika bilgisine göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 40 zam yapmış durumda.

Geçen hafta Eskişehir'de suya zam teklifi oy çoğunluğuyla reddedilmiş idi. Bu hafta ise karar tekrardan meclise sunuldu ve oy çoğunluğu ile kabul edilmiş oldu. Alınan karar ile suya yüzde 40 zam geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön