19 / 04 / 2024

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.



On biri süit 120 odasıyla, minimalist ve modern tarzı, yenilikçi çözümleri, teknolojik özellikleri, Pürovel Spa ve spor konseptiyle Swissotel Residences Bodrum Hill, her mevsim keyif ve dinlenme deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Bodrum girişi, Yokuşbaşı mevkiinde, Bodrum Kalesi, Kos Adası ve Karaada manzarasına hakim Swissötel Residences Bodrum Hill, sahiplerine konfor ve rahatlık vaat ediyor.

126-1221 metrekare aralığında daire, dubleks ve villalardan oluşan Swissötel Residences Bodrum Hillde hem otel misafirleri hem de konut sakinleri, açık ve kapalı havuzları, restoran-bar, spa, fitness çenter, masaj odaları, Türk hamamı, toplantı odaları ve pek çok seçkin hizmetten faydalanabilecek. Konut sahipleri ayrıca Swissotel kiralama sistemine dahil edilerek, dilerlerse konutlarını işletmeye kiralayabilecek.

ALP DAĞLARI'NOAN İLHAM ALIYOR

Swissotel tarafından yaratılan ve otel bünyesinde hizmet verecek olan Pürovel Spa ve spor konsepti, Alp Dağlarından ilham aldığı doğal canlılığı yansıtan felsefesiyle dikkat çekiyor. Öte yandan uluslararası mutfaklara ev sahipliği yapacak olan dünyaca ünlü restoranları, balo ve konferans salonlarıyla sağlık merkezi yıl boyunca hizmet verecek.

www.swissoteIbodrumhill.com


Geri Dön