23 / 04 / 2024

TAB Gıda, Türkiye’de 150, Çin’de 200 restoran açacak!

 TAB Gıda, Türkiye’de 150, Çin’de 200 restoran açacak!

Burger King, Arby’s, ShaiTo ve Popeyes markalarının Türkiye temsilcisi TAB Gıda’nın döner restorancılığına gireceğini ilk kez Ekonomist’te okumuştunuz



TAB Gıda bu operasyonla birlikte ilk kez kendi markasını da yaratmış oldu. ‘Usta Döner’ markasıyla yola çıkan TAB Gıda, Ataşehir, Eyüp ve Avcılarda üç restoran açarak bu kategoriye girmiş olacak. Hemen ardından ise hızlı bir şubeleşme sürecine gidilecek.

 

Aslında bu yıl TAB Gıda açısından hareketli bir yıl olacak. Bir taraftan Usta Döner’i büyütürken, diğer taraftan ise mevcut markalara yatırım yapılacak. Büyüme planında bu yıl 150 restoran açmak var. Bunun 100’ü Burger King, 50’si ise Sbarro, Popeyes ve Arby’s olacak. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, Burger King’ngi bugüne kadar olmadığı şehirlere de girerek Türkiye’nin her yerine ulaşacaklarını söylüyor.


Bilindiği gibi TAB Gıda sadece Türkiye’de değil, Çin’de de markanın temsilcisi. Şu an yaklaşık 100 restorana ulaşılmış durumda. Bu yıl 200 restoran açılacak. Beş yıl içerisinde Çin’deki restoran sayısının bine ulaştırılması hedefleniyor.

Kaynak: Ekonomist


Geri Dön