25 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer'in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer'in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer de dolar kuru ile ilgili açıklamalar yaptı... 



Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar ve gram altında yükseliş hız kesmeden sürerken gözler de Ağustos ayına çevrildi. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar yatırımcıları için söz konusu süreci değerlendirdi. 27 Aralık tarihi ve sonrasındaki dolara müdahaleye ilişkin tahminleri tek tek çıkan Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları da oldukça dikkat çekti.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili olarak ne dedi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön